محل تبلیغات شما

Menu Engineering & Kitchen Decoration

1-فنون پذیرایی و تشریفات

Technical service and protocol

( تئوری 5ساعت  ، عملی 3 ساعت)

  • 2-ایمنی و  بهداشت در آشپزخانه

Safety and Health in the Kitchen

(تئوری 5 ساعت)

3-طراحی منو آشپزخانه

Kitchen menu design

(تئوری 5 ساعت)

4-کنترل هزینه ها cost control

(تئوری 5 ساعت)

5- زبان تخصصی Technical language

(تئوری 15 ساعت)

09122268860

دوره آشپزی تخصصی مسترشف

مهندسی منو و چیدمان آشپزخانه

دوره آشپزی کوکینگ فست فود

ساعت ,تئوری ,menu ,and ,kitchen ,منو ,5 ساعت ,تئوری 5 ,کنترل هزینه ,4 کنترل ,هزینه ها

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اداره کتابخانه های عمومی شهرستان پلدختر